Shopping cart

Centric applications productize front end portals visualize front end is results and value added

WE ARE AVAILABLE

Mon-Sat: 09.00 am to 6.30 pm

Recent Posts

Üzleti sofőrszolgálat

Üzleti sofőrszolgálat - Doki Sofőr

Legyen szó rövidebb vagy hosszabb, alkalomszerű vagy rendszeres üzleti utakról, mi segítünk gondtalanná tenni utazásod. Megbízható sofőrjeinkre minden esetben számíthatsz, így gyorsan, pontosan érkezhetsz meg üzleti találkozóidra. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mikor lehet szükség üzleti sofőrszolgálatra?

Akár Budapesten belüli üzleti találkozókra vagy éppen vidéki városokban megbeszélt meetingre indulnál, fontos, hogy frissen, kipihenten érkezz meg. Egy-egy, akár több órás vezetés kimerítő lehet, ezért érdemes professzionális sofőrre bíznod autódat, hogy az utazást pihenéssel vagy a találkozóra való felkészüléssel tölthesd.

Tapasztalt sofőrjeinkkel garantáljuk a Te és gépjárműved biztonságát, valamint azt, hogy pontosan érkezz meg a célállomásra, és az utazási időt kényelemben tölthesd.

Amit kínálunk

Hogy rendelheted meg szolgáltatásunkat?

Fontos számunkra, hogy ne csak az utazás, de az adminisztráció is zökkenőmentesen menjen. Éppen ezért honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy megrendelőink egyszerűen leadhassák előjegyzésüket. Nálunk a sofőrszolgálat Budapesten belül vagy vidéken egyaránt lehetséges. Egyszerűen töltsd ki űrlapunkat, és kérj visszahívást kollégáinktól!

Sürgős üzleti utad van, és szinte azonnali segítséget szeretnél? Számunkra mindig a megrendelőink igényei az elsők, ezért igyekszünk teljesíteni a feladatot.

Nem csak egy-egy alkalomra szeretnél megbízni minket, hanem hosszú távra keresel sofőrt? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődj a szerződéses együttműködés lehetőségéről!

Hívj minket most!