Shopping cart

Centric applications productize front end portals visualize front end is results and value added

WE ARE AVAILABLE

Mon-Sat: 09.00 am to 6.30 pm

Recent Posts

Megbízható reptéri sofőrszolgálat

  • Kezdőlap
  • Megbízható reptéri sofőrszolgálat
Megbízható reptéri sofőrszolgálat

Szeretnél saját gépkocsiddal kényelmesen hazajutni a reptérről? A Doki Sofőrszolgálat örömmel gondoskodik róla, hogy a reptérre való megérkezés után gyorsan és biztonságosan érkezz meg otthonodba.

Egy hosszabb, de akár egy rövidebb repülőút után sem feltétlenül esik jól a vezetés és az azzal együtt járó koncentráció, főleg, ha nagyon korán indultál el, vagy egy fárasztóbb, dolgos hét után érkezel haza.

Amennyiben budapesti sofőrszolgálatunkat veszed igénybe, gépkocsidat a reptéren tudod hagyni, és a sofőrjeink segítségével történő hazajutás sem költségesebb, mintha taxi vagy transzferszolgáltatást vennél igénybe. Így biztosan nem kell egy percet sem várakoznod, és, ahogy megérkeztél, máris indulhatsz haza.

Mindig a kapacitásainknak megfelelő mennyiségű ajánlatot fogadunk el, így időben érkezünk Érted a reptérre. Tapasztalt, megbízható és udvarias sofőrjeink a megfelelő biztosítással ellátva, rugalmasan és precízen végzik munkájukat, így kényelmesen és nyugodtan térhetsz haza otthonodba. Tisztában vagyunk vele, hogy az utazás megterhelő lehet, ezért arra törekszünk, hogy a részletekre való körültekintő odafigyeléssel – zökkenőmentes, minden tekintetben minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért, ha két alkalommal telefonon vagy sms-ben a 06 30 558 7307-es számon, vagy a dokisofor.hu-n – bármilyen célból – megrendeled sofőrszolgálatunkat, megajándékozunk egy plasztik kártyával, melynek felmutatása 10% kedvezményt biztosít.

Ha online űrlapunk kitöltésével kérsz tőlünk ajánlatot, a beérkezés után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot pontos egyeztetés céljából. Az egyéni igényeknek megfelelően – precíz árainkat a megtett kilométerek és fix díjszabásaink alapján számítjuk ki, ami a későbbiek során már nem változhat. Ha további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Hívj minket most!