Shopping cart

Centric applications productize front end portals visualize front end is results and value added

WE ARE AVAILABLE

Mon-Sat: 09.00 am to 6.30 pm

Recent Posts

Kitelepülés rendezvényekre

Sofőrszolgálat rendezvényekre

Céges vagy családi rendezvényt szervezel, és szeretnél gondoskodni róla, hogy vendégeid épségben – kényelmesen hazajussanak? A Doki Sofőrszolgálat – Budapesten és vidéken is – örömmel vállalja, hogy az általad szervezett esemény után a résztvevőket gyorsan és biztonságosan hazavigye otthonukba.

Rendezvényre való kitelepülés esetén vendégeid saját gépkocsijukkal érkezhetnek a helyszínre, gondtalanul élvezhetik az ottlétet, és bármikor lehetőségük van biztonságosan hazajutni, anélkül, hogy várakozniuk kellene.

Megbízható és tapasztalt sofőrjeink a megfelelő biztosítással ellátva és a részletekre való gondos odafigyeléssel – zökkenőmentes, kellemes hazautat biztosítanak Neked és rendezvényed résztvevőinek.

Tudjuk, hogy egy kivételes esemény rengeteg szervezést igényel, ezért egyéni igényeidnek megfelelően – rugalmas, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk számodra. A rendezvény napján az ajánlatban szereplő időre a megrendelt sofőrök kizárólag a Te vendégeid hazaszállítását teljesítik.

Azért is kivételesen előnyös, ha sofőrszolgálatunkat veszed igénybe, mivel a kitelepülés számunkra is komoly megrendelést jelent, ezért kedvezőbb díjakat tudunk biztosítani Neked. A megtett kilométerek, sofőrjeink és a fuvarok száma, illetve a megrendelt időintervallum alapján határozzuk meg számodra a sofőrszolgálat árakat, amelyeken a későbbiekben már nem változtatunk.

Ahhoz, hogy az igényeidnek minden szempontból megfelelő szolgáltatást tudjunk nyújtani Neked, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy minden fontos részletet pontosítani tudjunk!

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért, ha rendezvényre való kitelepülésre rendeled meg sofőrszolgálatunkat, megajándékozunk egy plasztik kártyával, melynek felmutatása a későbbiekben 10% kedvezményt biztosít Neked.

Válaszd a kitelepülést, és a Doki sofőrszolgálat megbízható partnerként támogat Téged abban, hogy az esemény emlékezetes maradjon minden vendéged számára!

Hívj minket most!