Shopping cart

Centric applications productize front end portals visualize front end is results and value added

WE ARE AVAILABLE

Mon-Sat: 09.00 am to 6.30 pm

Recent Posts

Budapesti sofőrszolgálat a főváros határain innen és túl

  • Kezdőlap
  • Budapesti sofőrszolgálat a főváros határain innen és túl
budapesti-videki-soforszolgalat-aloldal

A sofőrszolgálatok igénybevételét a legtöbben átmulatott éjszakákhoz, rendezvényekről való hazajutáshoz kötik, cégünk azonban ennél sokkal szélesebb körű szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tapasztalt munkatársaink természetesen a fent említett feladatok ellátására is készen állnak, budapesti sofőrszolgálatunkra azonban számos egyéb helyzetben is számíthatsz. Képzett kollégáinkra a reptérről a gépkocsiddal együtt való kényelmes hazajutás során, sürgős csomagszállítás ügyében, valamint elakadt autód bajból való kisegítése esetén is rábízhatod magad.

Cégünk ezek mellett rendezvényekhez való kitelepülést is vállal. Kirendelt sofőrjeink ilyen esetekben kizárólag az eseménnyel kapcsolatos fuvarozási feladatokat látják el, és a tökéletes pontosság garantálásának érdekében nem vállalnak el más megbízásokat.

A vidéki sofőrszolgálat igénybevételének előnyei

A Doki Sofőrszolgálat Budapest határain kívüli fuvarozási feladatok ellátása esetén is várja a megrendelésedet. Pontosan tudjuk, milyen kihívások elé tudja állítani az autóval közlekedőket, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudnak a volán elé ülni, ám mégis haza kell jutniuk vidékről a városba vagy éppen a belvárosból az agglomerációba – főleg, ha a nappali járatok már nem közlekednek. Legyen szó akár egy vidéken tartott esküvőről, egyéb rendezvényről vagy éppen a budapesti éjszakából a város határain kívülre való hazajutásról, netán autó elsősegélyről, megbízható, mindig pontosan érkező sofőrjeinkre minden esetben számíthatsz.

Vidéki sofőrszolgálatunk mindezek mellett akkor is a rendelkezésedre áll, ha autódnak egész napos mozgatásra van szüksége. Képzett munkatársaink leveszik a válladról a vezetéssel járó feladatokat, hogy Te az utazás teljes ideje alatt nyugodtan koncentrálhass a munkádra vagy éppen a pihenésre két kimerítő találkozó között.

Ha szeretnéd olyan sofőrszolgálatra bízni magadat és az autódat, mely garantáltan pontosan érkezik és a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel, keres bennünket elérhetőségeinken vagy lépj velünk kapcsolatba gyors előrendelő űrlapunk kitöltésével!

Hívj minket most!